Voor de particuliere gebruikers

Geen huishouden meer zonder Internet, WiFi, Spelcomputer en dievsre mobiele apparaten.
De tablets, mobiele telefoons, smart-TV's, Laptops, Desktops, Smartwatches,,, ze zijn niet meer op twee handen te tellen!

Tijd om eens goed te kijken naar uw netwerk;

  • Is het veilig
  • kan het sneller
  • kan het eenvoudiger
  • kan het (beter) samenwerken

Allemaal vragen waar de leek geen verstand van heeft.

HCR Automatisering adviseerd en legt duidelijk uit wat de mogelijkheden kunnen zijn, waar de knelpunten liggen en, indien gewenst, kunnen ze vaak al direct worden verholpen.

Daarnaast zijn er maar weinig huishoudens die een degelijke backup maken van, bijvoorbeeld, hun dierbare foto's en video's. Wat als er iets mis gaat?
Alles weg!!
Om dat te voorkomen is een backup enorm belangrijk.
Ook daar kunnen we over meedenken en oplossingen aandragen. Vaak niet duur maar meer een vorm van discipline met wat hulpmiddelen...

WiFi

Wifi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken, het wordt ook wel geschreven als Wi-Fi. Wifi is de afkorting voor 'Wireless Fidelity'. De naam is bedacht met een knipoog naar de audioterm HiFi (High Fidelity = hoge betrouwbaarheid).

Game consoles

Een spelcomputer voor thuis gebruik, vaak verkocht in gewone winkels (o.a. speelgoed winkels). T.a.v. de gewone PC, is dit soort computers van de basis af gebouwd met als doel maximaal speel plezier tegen een vaste (lage) prijs. De mogelijkheden beperken zich niet tot het spelen van spelletjes alleen, ook het afspelen van VideoCD, DVD's en muziek CD behoort tot de mogelijkheden.

Advies

HCR Automatisering adviseert in het gebruik van uw apparatuur, uw netwerk en u als gebruiker… veel problemen kunnen voorkomen worden door het juist gebruik van uw systemen.

Neem vooral eens vrijblijvend contact op!

Customer experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lucas van der Heyden
SELLER BY CARINA